Ava (12) IZBODENA nožem: Nastao je ŠOK kad su oni uhapšeni zbog njenog ubistva (FOTO)

Uprkos naporima lekara, umrla je ubrzo po prijemu u bolnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Tinejdžer (14) uhapšen je nakon što je nasmrt izbo devojčicu Avu Vajt (12) u Liverpulu, tokom ceremonije paljenja Božićnih lampica.

Policija i Hitna pomoć požurile su u Crkvenu aleju u gradu u četvrtak uveče nešto pre 20.40 časova nakon što su dobili dojavu o napadu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ulice su bile prepune porodica koje su uživale u Božićnim svečanostima kada je 12-godišnjakinja napadnuta.  Kada su hitne službe stigle, Ava je ležala na zemlji dok je radnik Hitne pomoći očajnički pokušavao da joj spase život. Učenica je hitno prevezena u dečju bolnicu Alder Hei.

Međutim, uprkos naporima lekara, umrla je ubrzo po prijemu u bolnicu.

Četiri dečaka – 13-godišnjak, dva 14-godišnjaka i 15-godišnjak – uhapšeni su nakon što ih je policija ispitala u vezi sa Avinim ubistvom. Policija je optužila 14-godišnjeg dečaka za Avinu tragičnu smrt.

Tinejdžer, čije ime ne može biti otkriveno iz pravnih razloga, optužen je za ubistvo i posedovanje noža. Njemu je određen pritvor i on će sutra biti izveden pred sud, potvrdila je policija.

Ostala tri uhapšena dečaka su uslovno puštena na slobodu dok se istraga nastavlja.

 Danijel PRELEPU misicu silovao 8 sati, pa polio kiselinom: Patila kao niko, a onda se desio OBRT (FOTO)

Nadzornik policije Sju Kumbs je rekla:

– Nastavljamo da podržavamo Avinu porodicu i oni su tražili da se njihova privatnost i dalje poštuje u ovom teškom trenutku. Takođe je od vitalnog značaja dok nastavljamo istragu da niko ne objavljuje komentare ili imena na društvenim mrežama koji bi potencijalno mogli da utiču na to da dobijemo pravdu za Avinu porodicu. Molim vas, verujte nam da činimo sve što možemo da istražimo i obavestimo ljude o ovom tragičnom incidentu, i ne želimo da bilo šta ovo ugrozi.

Avina prijateljica, 17-godišnja Lejsi, rekla je:

– Bila je samo šaljiv lik, puna ljubavi i bezbrižna. Izašla je sa svojim prijateljima da uživa i ne mogu da verujem da se to dogodilo.

 Pretukao oca, pa ga ŽIVOG ZAKOPAO u dvorištu: Usledilo je najjezivijih tri sata

Direktor škole u koju je Ava išla,  Piter Dafi,  rekao je da je ona bila „mnogo voljena, cenjena i jedinstvena“.

– Bila je neverovatno popularna devojčica sa fantastičnom grupom prijatelja.  Naše saučešće i molitve su upućene Avinoj porodici i prijateljima i svima koji su pogođeni ovim krajnje tragičnim događajem. Naše osoblje radi sa učenicima kako bi im pružilo svu podršku koja im je potrebna u ovom teškom trenutku – istakli su.

BONUS VIDEO:



Izvor: The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar