Maja Berović OTKRILA zbog čega ima tri jelke: Stigle su iz inostranstva, jedna ima 3.000 SVETILJKI

Pevačica nije štedela za dekoraciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Trudna pevačica Maja Berović nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografije svog doma koji je ukrasila za praznike.

Ona je tako otkrila da ima tri jelke, a sada je u emisiji “Ekskluzivno” otkrila zbog čega je to tako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi smo imali mali peh sa jelkom! (smeh) Godinama unazad smo imali elektronsku jelku koja je stvarno spektakularna, ali nam je malo dosadila, pa smo odlučili da je promenimo. Poručili smo novu jelku koja je stvarno ogromna, do plafona. Ima 3.000 svetiljki – ispričala je Maja.

– Međutim, sedam dana kasnije su nam javili da nemaju tu jelku. Opredelili smo se za drugu koja nam se dopala, ali je posle dva dana stigao isti odgovor, da nemaju ni tu jelku! Na kraju smo pronašli jelku koja nam odgovara na drugom sajtu i poručili je iz Velike Britanije – dodala je pevačica.

– Za tu jelku su nam odmah rekli da je poslata, a ubrzo zatim je stigao i odgovor sa onog prvog sajta da su i druge dve jelke, koje prvobitno nisu imali, takođe na putu. Nije sad ni bitan razlog što je došlo do te zabune da nam ipak pošalju te jelke. Na kraju imamo tri – rešila je ona ovu misteriju u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar