Partizan slavio na Krovu: Menig nervirao “grobare”, pa golom i asistencijom nacrtao put ka pobedi

Ovom pobedom izabranici Aleksandra Stanojevića su vratili šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Voždovca rezultatom 3:0 u okviru 18. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su imali imperativ pobede, zbog trijumfa Zvezde, pa su krenuli da postignu rani gol, koji bi im olakšao posao u nastavku utakmice. Holanđanin Kvinsi Menig je imao dve fenomenalne šanse za svoj tim, ali zbog prevelike neodlučnosti ih nije realizovao. Uspeo je da se iskupi vodećim pogotkom u 40. minutu, iskoristio je grešku Hajdina i lepo je pogodio ugao gola koji je čuvao Preković. Ovim rezultatom se otišlo na pauzu između dva poluvremena. Treba dodati da su i domaći imali sjajnu priliku preko Milojevića, ali je lopta posle njegovog udarca glavom, završila na stativi gola Popovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Partizan je duplirao vođstvo početkom drugog poluvremena, preko svog najboljeg strelca Rikarda Gomeša, a posle pet minuta treći gol za crno-bele je postigao Danilo Pantić i tako je uveo meč za svoj tim u komfornu zonu.

Crno-beli su mogli da postignu još koji pogodak, ali nisu bili precizni. Igrači Voždovca su imali par solidnih pokušaja da dođu do gola, ali se istakao golman Popović i sačuvao je mrežu netaknutom. Ovom pobedom izabranici Aleksandra Stanojevića su vratili šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, uz napomenu da crveno-beli imaju utakmicu manje.

U narednom kolu Partizan dočekuje Novi Pazar, dok Voždovac gostuje Crvenoj zvezdi.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar