Sad je sve JASNO: Evo čiji novac i interesi stoje iza jučerašnje blokade puteva (FOTO)

Iz brojnih gradova u Srbiji juče su stizale scene jezivog nasilja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg, Foto: Printscreen

Fond braće Rokfeler koji ima istorijske veze sa američkom vladom stoji iza pokušaja da se zaustavi i destabilizuje Srbija, odnosno, oni finansiraju organizaciju lažnih ekologa “Kreni promeni”, “Crta”, ali i mnoge druge.

Iz brojnih gradova u Srbiji juče su stizale scene jezivog nasilja, a sada je jasno čiji novac i interesi stoje iza jučerašnje blokade saobraćajnica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako “Kreni promeni” iz Rokfelerovog fonda dobija 25.000 američkih dolara godišnje, dok “Crti” idu 220.000 za period od dve godine.

Foto: Printscreen

Podsetimo, na blokadu saobraćajnica je pozvao i lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, preko medija koji se nalaze u njegovom vlasništvu ili pod njegovom uređivačkom kontrolom.

Foto: Printscreen

Detaljan spisak organizacija koje finansira Rokfelerov fond možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. I sta ce,,da da ne voze auta,,to sigurno nece, da zive bez struje, to sigurno nece,,a stace,,,da urlicu, uču i bucu, da lome ...stace...osim sto maltretiraju posten narod i da izvrsavaju naređenja tajkuna, lopova i stranaca i sve to protiv svoje zemlje svog naroda,i SVOJE dece..uzas..

    Odgovori
  2. Gospodo mora se obeleziti nevladine organizacije svi da ih znaju i ovaj ZUTI KONDOR DJILAS to kopile izdajnicko treba ga u koren satruti i ona COBANKA NEPISMENA MARINIKA izdajnicima uvek nije dobro kad Srbija jaca a i Rusija isto i tamo vidimo kako DEMOKRATSKA EVROPA bez srama licemerno sta radi kako savetije Zelenskog klovna ukini sva ruska prava u Ukrainu DEMOKRATSKA EVROPA kako demokratski savetuje umesto da naredi na KLOVNA eejjjj nemoze to tako ona ih savetuje ali mi to odavno znamo kako rade u Srbiju i koga savetuju i forsiraju izdajnike koi svi znaju Srbija se samo ujediniti i slozno delovati i tako izdajnici nista nemogu ali opet kazem da je Srbija kriva kad Zuti Kondor je pokrao Beograd trebalisu zatvoriti djubre i oduzeti sav pokraden novac sve milione pokradene su mu trebali oduzeti sada nebi lajao kao besni poludeli pas nego bi radio da prehrani porodicu

    Odgovori
  3. Znači opet „postavljači lokatora“ na delu u Srbiji ! Te koji vode tu kvaziorganizaciju treba uhapsiti i isterati iz Srbije sve do trećeg kolena , pa nek idu u USA da protestuju , da vide kako izgleda demokratija tamo kako pucaju lesja od demokrtije !

    Odgovori

Ostavite komentar