Najsmešniji momenat u modernoj fudbalskoj istoriji: Sudija ga dotakao po leđima, on pao kao da je mrtav!

Meč je rešen posle produžetaka, gol odluke postigao je Dejverson u 95. minutu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Palmeiras je odbranio titulu u Kopa Libertadoresu. Prošle godine su na Marakani u Rio de Žaneiru pobedili Santos, a ove sezone su u Montevideu savladali Flamengo (2:1).

Meč je rešen posle produžetaka, gol odluke postigao je Dejverson u 95. minutu. Upravo je on čovek o kome se najviše priča posle finala, ali ne zbog pogotka, već zbog simuliranja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle jednog duela u nadoknadi vremena sa protivničkim igračem Vilijanom Araom je ustao, Arao ga je gurnuo, a sudija Nestor Pitana (inače, bivši glumac) je prišao da ih razdvoji. Tom prilikom je Pitana stavio ruku na leđa Dejversona, a on je pao na zemlju, počeo da se previja od bolova, kao da je on glumio u argentinskim filmovima, a ne Pitana.

Bio je uveren da ga je gurnuo Vilijan, želeo je da dodatno “ukrade” vreme i pokuša da iznudi crveni karton, da bi posle objašnjenja argentinskog arbitra samo ustao i nastavio meč kao da se ništa nije dogodilo.

Što se meča tiče, Palmeiras je poveo u petom minutu preko Rafela Veige. U 72. je bivši igrač Intera Gabrijel Barbosa, poznatiji kao Gabigol, izjednačio. Tim rezultatom je završen regularni deo meča, pa su usledili produžeci.

Pred start prvog produžetka su timovi napravili izmene, a jedna od njih bio je Dejverson koji je ušao umesto Veige. Ispostavilo se da je to bio pravi pogodak, pošto je zatresao mrežu četiri minuta kasnije.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar