Mislio sam da mi je devojka verna, a kad sam u kući pronašao TRI stvari i otkrio šta KRIJE, zanemeo sam

Prilično je povređen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

– Ubeđen sam da moja devojka spava sa bivšim svaki put kad ja igram ragbi – ovim rečima 27 – godišnji Britanac započeo je svoju ispovest.

– Pronašao sam poruke da to dokažem, ali joj još nisam rekao da znam. Jednostavno ne mogu da verujem da je mislila da će moći da se izvuče.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona ima 29, ja 27 godina i zajedno smo dve godine. Tretira me kao kralja i moja je najveća podrška. Seks je neverovatan – prilično je samouverena, tako da redovno pokušavamo nove stvari.

– Doselila se kod mene prošlog avgusta i u vezi nam ide prilično dobro. Jedini problem je bio moj raspored – igram ragbi subotom i nedeljom, tako da sam često van kuće ceo vikend. Činilo mi se da njoj to nikada nije smetalo. Uvek bi tvrdila da ima “planove sa devojkama” ili da ide u posetu svojoj sestri – objašnjava on i nastavlja:

Foto: Shutterstock

– Glupo, verovao sam joj. Ali prošlog meseca sam došao kući u prazan stan. Odlučio sam da se istuširam. Moja devojka mrzi ako danima ostavljam svoju prljavu ragbi opremu u torbi. U korpi za pranje pronašao sam komplet njenog najseksi donjeg veša – brushalter, gaćice i čarape.

Foto: Shutterstock

– Mislio sam da je to čudno – zašto su joj bili potrebni dok sam bio odsutan? Kada je spavala te noći, pregledao sam njen telefon. Znam da je pogrešno gledati tuđe poruke, ali znao sam da nešto nije u redu. Tamo, na jednoj društvenoj mreži, bila je poruka od njenog bivšeg. Pisalo je: “Juče je bilo zabavno. Prilično uživam u našim zajedničkim vikendima.”

– Od tada se osećam loše. Čini se da kad god mene nema, ona je sa njim. Da li sam zaslužio ovo? – završio je svoju priču zbunjen.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar