Ovde je Mrka živeo sa Anom do POSLEDNJEG trenutka: Zavirite u LUKSUZNI penthaus u samom centru (VIDEO)

Milutin Mrkonjić je do hosptalizacije živeo sa Anom Bekutom u stanu na Vračaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, gde su se lekari danima borili za njegov život.

Do svog poslednjeg dana bio je u velikoj ljubavi sa pevačicom Anom Bekutom, sa kojom je živeo u velikom stanu u srcu Vračara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U njihovom stanu preovladavaju zeleni tonovi kada je reč o nameštaju, a koliko je pevačica pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, a da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum. Zanimljivo je da u jednom delu stana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na neke događaje.

Milutin je u jednom delu stana imao fotelju u kojoj je samo on sedeo, pored se nalazi stočić gde je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred njega TV.

Oglasila se Ana Bekuta nakon Mrkine smrti: Pevačica SKRHANA od bola poručila samo jedno

Čitav prostor odiše šarmom, a svuda se mogu videti zajedničke fotografije, a tu se negde nalaze i ordeni koje je Mrka za života dobio. Prostrana terasa sa nestvarnim pogledom je prava oaza u kojoj se pevačica odmara i puni baterije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Zato mi sad grcamo, i pitanje još koliko ima takvih koji su na grbaci naroda živeli i ostavili da im i praunuci ništa ne rade, svalerke, i bivše žene, dobro ovaj narod opstao..

    Odgovori

Ostavite komentar