VELIKA RAZLIKA: Ovako pristojni građani pružaju podršku – sa poštovanjem onih koji suprotno misle (VIDEO)

Đilasovi simpatizeri danas su uspeli da značajno uspore saobraćaj i doprinesu maltretiranju građana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Srpska napredna stranka (SNS) orgranizuje danas u Beogradu svečanu akademiju povodom 13 godina od osnivanja najveće stranke u Srbiji, a hiljade članova i simpatizera SNS su već stigli pred Štark Arenu.

Kako se vidi sa lica mesta, pristojni i višestruko brojniji simpatizeri SNS idu trotoarom prema Štark Areni, poštujući zakone i sve građane, uključujući i one koji suprotno misle, a na snimku se vidi i da ova grupa građana staje na semaforu i ne ometa ostale sugrađane prestonice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na ovom primeru se vidi velika razlika između pristojnih građana i onih koji su danas blokirali prestonicu Srbije i ostale gradove, pa iako ih je veoma malo, simpatizeri lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, uspeli su da značajno uspore saobraćaj, te time doprinesu samo maltretiranju građana.

 

Podsetimo, Đilas je poručio svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Samo je Adolf Hitler pre Đilasa na ovakav način postupao, blokirajući saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje politička mišljenja, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar