Čovek (62) iz Bogatića PRIZNAO da je obljubio devojčicu: Osumnjičeni ostaje u pritvoru

D.S. je izbeglica iz Bosne i Hercegovine, a u selu se nastanio pre dvadesetak godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

U višem javnom tužilaštvu u Šapcu saslušan je D.S. (62) iz Glušaca, kod Bogatića, zbog sumnje da je izvršio obljubu devojčice starosti 16 godina, a posle njene prijave slučaja koji se dogodio pre više od dve godine.

On je, prema nezvaničnim informacijama, priznao da je izvršio krivično delo, a na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre nego što se juče pojavila u policiji, za devojčicom je od srede bila raspisana potraga jer su roditelji prijavili da je pobegla kroz prozor i dva dana se nije vratila kući.

Ona se u petak pojavila prvo kod kuće, a nakon toga i u policiji, gde je u prisustvu socijalnog radnika ispričala događaj od pre više od dve godine i optužila D.S. za obljubu.

Devojčica je upućena i na ginekološki pregled.

– Devojčica je tada imala manje od 14 godina, pa je policija je protiv D.S. podnela prijavu za krivično delo obljuba deteta. Svaka prijava za ovo krivično delo je veoma osetljiva, pa se razmatra sveobuhvatno i detaljno, stručno i profesionalno istražuju sve činjenice – objasnio je izvor iz tužilaštva.

Inače, D.S. je izbeglica iz Bosne i Hercegovine, a u selu se nastanio pre dvadesetak godina. Živeo je kao beskućnik, a povremeno je radio u selu da bi preživeo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar