Zorica Brunclik pričala o SUJETI na estradi, pa šokirala priznanjem: U Novu godinu ulazim GOLA

Progovorila i o svojoj specifičnoj boji kose

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Pevačica Zorica Brunclik oduvek je važila za iskrenu osobu i nije se libila da svoje stavove javno iznese.

Ona je sada, između ostalog, rekla kako joj suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, nije dosadio za vreme pandemije koronavirusa i karantina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Napokon smo bili zajedno, stvarno smo svašta radili što rade dvoje. U pauzama tog što smo radili, bili smo malo i u studiju, na putovanja nismo išli zajedno već dve godine jer smo rizična grupa – rekla je ona za Kurir.

Nakon ovoga, priznala je da za doček Nove godine ne nosi crveni veš.

– Sujeverna jesam, ali u Novu godinu obično ulazim gola! Ne znam šta je tu smešno, ja se uopšte ne smejem. Gola sam! Uputstvo za upotrebu, kada se ugase kamere – istakla je Brunclikova.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Zorica, koja je već decenijama specifična po boji kose, kaže da joj u poslednje vreme veoma smeta i farbanje, ali da bi bila luda kada bi promenila boju.

– Moj frizer kad dođe da me farba, ponese i pidžamu. To traje četiri, pet sati. Ja onda izgubim živce, pa onda pravimo pauze, gde on mene animira na neki drugi način, pa kaže da moramo da završimo farbanje, jer ja ne smem da ga obrukam. To je njegov obraz, jer je moja glava njegov trofej. Boju kose ne bih promenila, jer pobednički tim ne treba menjati, to samo ludaci rade – ubeđena je Zorica.

O sujeti na estradi i ljubomori nekih koleginica na nju i ne razmišlja, a o svemu tome govorila je na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragane Mirković.

– Dragana i ja smo velike zvezde i o sujeti kod kolega ne razmišljam. Ne bavim se drugima, isključivo se bavim sobom i onim što mi prija, a to je vrh karijere, kad dostignete to da vas baš briga šta drugi rade. Kalkulacije nemam, samo s Kemišem kalkulišem kako da od njega dobijem kreditnu karticu, koja nije samo zlatna – istakla je pevačica za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar