Kija Kockar žestoko POTKAČILA Tanju Savić: Mislim da ona ne zna ni da uključi telefon…

Kija je odgovorila na pitanja vezana za spekulacije o njenom odnosu sa Draškom Stanivukovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Kristina Kija Kockar progovorila je o odnosu sa Draškom Stanivukovićem, a žestoko je “potkačila” koleginicu Tanju Savić, koja je u navodnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke.

– Draško i ja smo u kontaktu kao prijatelji, ništa preterano, ima mnogo više drugih ljudi koji mi šalju poruke – rekla je Kija, a s obzirom na to da je dan nakon Tanje snimala novogodišnji program na DM televiziji, odgovorila je na pitanje u slučaju da su se ipak srele, da li bi prišla i razgovarala sa njom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen /Instagram /belgrademusic

– Zašto bih ja imala problem, jedina sam koja priča o tome, dok drugi ćute da bi bili u medijima da bi ostavili prostora, a da bi vi pitali o tome. Prišla bih joj da se javim, nema razloga da razgovaramo, nemamo mi nikakav problem – ispričala je Kristina koja je u poslednje vreme imala problem sa hakerima, a na šalu da li je Tanja pokušala da joj hakuje Instagram, odgovorila je:

– Ne verujem da je Tanja Savić, mislim da ona ne zna da uključi telefon. Mislim, nije vična u hakerskim stvarima – rekla je Kija kroz smeh.
Kristina je istakla da sumnja da iza tekstova da je ona namestila da mediji slikaju nju i Draška, stoji on, ali da joj se kleo da to nije tako.

– Druga strana mi se klela da to nije tačno, Draško se kleo skoro i pre neki dan, da to nije tačno. Možda on i ne zna, možda je neko umesto njega hteo da mu popravi imidž i mene okrivi – rekla je Kija, koja tvrdi da je čula da Tanji odgovara priča da je u vezi sa Stanivukovićem.

Foto: ATAImages

– Privatno sam čula da njoj odgovara ta priča da se vrti, da je u vezi sa Draškom, a ako ona stane pred vama, pošto ste svi “prijatni”, mislim da se ne bi snašla, zato i beži od medija – rekla je Kristina.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar