Oca nije videla GODINAMA: Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms izrasla je u pravu LEPOTICU! (FOTO)

Ćerka poznatog holivudskog para retko se pojavljuje u javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Glumica Kejti Holms i naslednica koju je dobila sa Tomom Kruzem, definitivno potvrđuju izreku “gledaj majku biraj ćerku”.

Kejti Holms iz braka sa kolegom Tomom Kruzom dobila je ćerku Suri, koja sada ima 15 godina. Majka i ćerka koje provode dosta vremena zajedno, uslikane su nedavno na ulici u Njujorku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Majka i ćerka su bile ležerno obučene, a na licima su imale maske. Ono što su mnogi primetili jeste da i, pored maski, Suri i Kejti neverovatno liče, te da imaju iste oči.

Podsetimo, Tom Kruz decenijama je jedan od najistaknutijih članova kontroverzne Sajentološke crkve. Zbog pripadnosti ovom religijskom pokretu, glumac je izgubio dva braka, prvo sa Nikol Kidman, a potom i sa Kejti Holms.

Po pisanjima stranih medija, glumac ćerku nije video nešto manje od decenije, tačnije od 2012. godine, upravo zbog dogme koje propoveda njegova crkva.

Podsetimo, glumica je nedavno raskinula osmomesečnu vezu sa kuvarom Emilom Vitolom. Niame, Emilio je sa holivudskom lepoticom prevario verenicu Rejčel Emons. On ju je ostavio preko sms poruke, nakon što su se u javnosti pojavile njegove fotografije sa Kejti. Rejčel je tada izjavila da je u šoku jer su živeli zajedno i prirpremali venčanje.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar