I u petoj deceniji izgleda kao bomba – Hajdi Klum (FOTO)

Manekenka iznova potvrđuje da joj godine i dalje ne mogu ništa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Hajdi Klum portret
foto: printscreen/YouTube

Poznata manekenka Hajdi Klum pokazuje da i u 46. godini izgleda besprekorno, naročito ako je u naručju svog supruga Toma Kauliza.

Fotografija prikazuje par u bazenu, snimljen u hotelu Meksiku. Nemački gitarista benda “Tokio Hotel” podiže suprugu, koja nosi oskudan bikini i zabacuje glavu unazad. “… sve dok smo ti i ja”, reči su Klumove uz ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……… as long as its you and I ❤️

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана


Par se venčao ove godine nakon što je Kaulic, koji je 16 godina mlađi od svoje izabranice, tražio dozvolu od sve četvoro dece poznate manekenke.

Klumov prijatelj rekao je za People da je tokom odmora u Meksiku prošle godine Kaulic deci svoje izabranice poverio planove.

„Dakle, Tom i deca zajedno su radili na osmišljavanju poslužavnika s doručkom za Hajdi koji je sadržao kafu, cveće i kutiju za prstenje“, rekao je prijatelj porodice za People.

“Za Toma je bilo važno da deca budu uključena u čitavu stvar, pa su svi doneli poslužavnik do Hajdine sobe i iznenadili je doručkom u krevetu, a onda je on zaprosio”. Hajdi Klum je ubrzo potom podelila na Instagramu fotografiju na kojoj je pokazala svoj prsten uz reči: “Rekla sam DA”.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I SAID YES ❤️

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана

 

I. V.
Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar