Otvaranje zimske sezone na Jahorini od 3. do 5. decembra

Zabavni sadržaji i brojne pogodnosti spremni za prve skijaše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jahorina olimpijski centar

Otvaranje zimske sezone na Jahorini biće obeleženo od 3. do 5. decembra, kada će, kako je rečeno na konferenciji za medije Olimpijskog centra Jahorina, za sve posetioce biti pripremljeni brojni zabavni sadržaji među kojima su gastro festival „Ćevap fest”, ali i koncerti velikih muzičkih zvezda.

– Posebno sam ponosan na period koji je iza nas, a koji su obeležili veliki investicioni projekti. Ovog leta smo radili više nego ikada i Jahorina novu zimu dočekuje sa najboljom ponudom u jugoistočnoj Evropi. Nova kabinska gondola Poljice, do sada neviđena na našim prostorima, predstavlja najznačajniju investiciju u nizu noviteta. Dve potpuno nove šestosedne žičare i dva nova ski lifta zaokružuju našu ponudu na ukupno 24 ski staze dužine 47 km i 16 instalacija vertikalnog transporta ukupnog kapaciteta 28.800 skijaša na sat. Takođe, nova rasveta je zasijala stazom Novak Đoković koja će prvi put ove sezone biti dostupna i za noćno skijanje. Ambijentalno je uređen gornji deo planine a dobro poznati ugostiteljski objekat, Olimpijski bar je novu zimsku sezonu dočekao sa proširenim kapacitetom za 100 mesta. Novih 7 km sistema za osnežavanje garantuje dobro pripremljene ski staze, a za ugodniji dolazak do Jahorine, presvučen je put od Pala do Jahorine – istakao je direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić i izrazio uverenje da će se novim sadržajima i koncertima fantastičnih izvođača, Olimpijska planina odužiti posetiocima za poverenje koje joj godinama poklanjaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj tim i ja sa Jahorinom imamo odličnu saradnju dugi niz godina. To najbolje pokazuje anegdota kada sam pre dve godine na otvaranju gondole održao koncert koji je trajao više od tri sata. Ono što sada mogu da kažem jeste da ovaj može trajati samo duže – izjavio je pevač Saša Matić koji je izrazio zadovoljstvo što će i ove godine moći da poseti sve svoje prijatelje, kojih, kako kaže, u Sarajevu ima mnogo.

– Meni je posebno drago što će osim mog, biti održani i koncerti mojih kolega. Svakako planiram da, ukoliko mi obaveze dozvole, ostanem da ispratim i koncerte svojih kolega. Takođe, ove godine sam odlučila da probam da skijam, tako da je ovo sjajna prilika da i to pokušam – izjavila je pevačica Milica Todorović.

– Ono što mogu da kažem da će ovo biti već četvrti put da nastupam na Jahorini, biće mi čast da delim binu sa umetnkom kao što je Saša Matić. Sigurna sam da ćemo moj tim i ja biti na visini zadatka – izjavila je pevačica Nikolina Kovač.

– Kada sam poslednji put nastupao na Jahorini to je bila 2008. godina. Sada, verovatno neću ni prepoznati Olimpijsku lepoticu zahavljujući Dejanu Ljevnaiću i njegovom timu koji su učinili nebrojeno mnogo dobrih stvari. Siguran sam da Jahorinu čeka fantastična zimska sezona i zadovoljstvo mi je što ću biti deo toga – izjavio je Dejan Lazović, poznatiji kao Zli Pevač.

Nakon gastro manifestacije Ćevap Festival kojom se otvara Gala Ski opening, prvi koncert održaće se 3. decembra, a tu će gosti imati priliku da uživaju u hitovima Tonija Cetinskog. Dan kasnije, 4. decembra za dobar provod zadužen je Haris Džinović. Za kraj, 5. decembra, posetioce Olimpijske lepotice uveseljavaće Nikolina Kovač i Saša Matić.

Na VIP partijima, koji će se održati 3.12, 4.12. i 5.12. pubika će se družiti sa Milicom Todorović, Dream bendom i Dejanom Lazovićem, Zlim Pevačem. Svi koji se odluče za odlazak na Jahorini tokom otvaranja sezone, biće u prilici da iskoriste i specijalnu pogodnost, jer će trodnevni ski pas u periodu od 3. do 5. decembra iznositi svega 33 evra (3.900 RSD). U novu skijašku sezonu, Olimpijski centar „Jahorina“ ulazi sa brojnim zanimljivim sadržajima koji će sasvim sigurno oduševiti sve posetioce i učiniti boravak na planini prijatnim i nezaboravnim.

Nakon vikenda posvećenom otvaranju, dva naredna biće posvećena Balkan Music Festival-u kada će koncerte održati 22 muzičke zvezde iz regiona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar