Tea Tairović na meti kritika: Koleginica ISPROZIVALA pevačicu nakon SKANDALA na snimanju

Pevačica se oglasila nakon što je Tea Tairović napustila emisiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/tea_tairovic

Pevačica Tea Tairović, nedavno je napustila studio tokom gostovanja u jednoj emisiji, nakon što joj je postavljeno jedno provokativno pitanje. Ovu situaciju sada je prokomentarisala njena starija koleginica Maja Nikolić.

Tairovićeva je, naime, tokom snimanja od voditelja dobila pitanje da li joj je eksplicitni snimak, o kom se naširoko pričalo, pomogao u karijeri, na šta je ona odbila da da odgovor. Zatim, upitao ju je da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što je nju potpuno razbesnelo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

– Tea nije mogla da veruje šta je doživela. Izgubila je kontrolu i odbrusila je voditelju da je bezobrazan, a onda je napustila emisiju. Na snimanju niko nije znao kako da reaguje – istakao je tada izvor za “Blic” koji se našao na licu mesta.

Maja Nikolić sada se osvrnula na ovu situaciju, te navela da ne podržava Tein potez.

– Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu – izjavila je Maja u emisiji “Grand magazin”, a potom prokomentarisala i Tein eksplicitni snimak.

– Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru – izjavila je Maja i dodala:

– Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija… Ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar