Majka dvoje dece je danju predavala u školi, a noću UNIŠTAVALA i sebe i porodicu: Šok ISPOVEST Hrvatice

Ona je učiteljica i majka dvoje dece koja je imala gadan porok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Učiteljica (50) koja živi u manjem mestu, je poslednja tri meseca svakodnevno odlazila na lečenje od zavisnosti kocke u zagrebačku psihijatrijsku bolnicu.

– Noćima nisam spavala, samo sam igrala, igrala… A kockarnice rade celu noć. To je pakao – priča plavokosa učiteljica, nežnih crta lica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ta početnička sreća vam daje lažnu sliku o svemu tome. Da je moguće zaraditi. Ja sam tada dobila 12.000 kuna. To je za mene bio enorman iznos. Na prvi dodir aparata. To je šok! Nisam osećala nikakav problem, zabavno je i ja dobijam. Fizički sam se odlično osećala. Kockanje nije bolest u kojoj vas nešto boli. To ide vrlo, vrlo postepeno – iskreno je pričala.

Njen partner je bio zavistan od kockanja i večito je bio u nekim novčanim problemima, i ona to, priznaje, nikako nije mogla pohvatati. Bila mu je izvor finansiranja.

Kako navodi, prvi put je zaigrala na sreću zajedno sa svojim partnerom, a vremenom je i sama krenula da odlazi u kockarnicu gde je provodila noći.

– Najduže sam ostajala noću, skroz do jutra, dok se ne bi zatvorilo. Zašto? Zato što sam bila u panici. Izgubila sam veliki novac. I onda se javlja ona distorzija – toliko gubim, gubim, sad moram da dobijem – pričala je učiteljica.

Kada se učiteljica dozvala pameti shvatila je da je u velikom problemu i da pati od bolesti zavisnosti.

Utočište je pronašla u psihijatrijskoj bolnici gde se lečila tri meseca, a njena deca su joj pružila punu podršku.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar