Raskošan buket, pismo sa romantičnom porukom: Dragana Mirković zbog ovog GESTA nije skidala osmeh (VIDEO)

Dragana Mirković ne krije koliku ljubav ona i njen suprug gaje jedno prema drugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Dragana Mirković i Toni Bijelić važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. U braku i srećnom porodičnom životu uživaju već 21 godinu, a njihova ljubav česta je tema medija, ali i inspiracija mnogima.

Folk diva nikada nije skrivala koliku ljubav gaji prema Toniju, koji svaku priliku koristi da iznenadi svoju izabranicu i izmami joj osmeh.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je bilo i ovog puta, kada je Dragani, koja se u tom trenutku obraćala novinarima povodom snimanja novogodišnjeg programa na DM Sat televiziji, uručen raskošni buket od 101 ruže.

Vidno iznenađena Dragana oduševljeno je prihvatila poklon, a potom otvorila pisamce i sa prisutnima podelila romantičnu poruku koju joj je uputio suprug.

– Volim te kao prvog dana – pročitala je Dragana sadržaj poruke koja je stajala među ružama, a potom priznala:

– Nisam ovo očekivala, ne znam šta da kažem – rekla je Dragana okupljenim novinarima, a potom odgovorila na pitanje da li Toni ima običaj da joj često priređuje iznenađenja:

– Ima običaj, ali nema toliko mogućnosti, jer smo stalno zajedno, i onda kad se razdvojimo to je pakao. Zato je verovatno osetio potrebu da mi pošalje ove prelepe ruže – rekla je Dragana sa širokim osmehom na licu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar