Zvezda pred paklenim rasporedom: Dve utakmice protiv dva prvaka Evrope

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
KK Crvena zvezda
euroleague.net

Posle debakla od Zadra u ABA ligi, košarkaše Crvene zvezde čeka teško gostovanje u Moskvi ekipi CSKA u meču 14. kola Evrolige. 

Ovo će biti osmi susret dva kluba u Evroligi, a „armejci” vode sa 6-1 u pobedama. Jedini trijumf crveno-beli zabeležili su 2016. godine kada su slavili 78:67 u prepunoj “Štark Areni”.

”CSKA je prvak Evrope i nije velika razlika u odnosu na tim od prošle sezone. Analizirajući igru, ekipa su koja u nekim momentima igra odbranu i napad gotovo perfektno i predstavlja model ostalim timovima kako se to radi. Sigurno nam neće biti lako, ali ćemo i mi probati da im posao otežamo”, izjavio je trener Crvene zvezde Dragan Šakota.

Kapiten Branko Lazić kaže da će crveno-beli pokušati da u Moskvi poprave utisak posle poraza od Zadra u ABA ligi.

“Motiv kada je Evroliga u pitanju je uvek tu. Trebalo bi tako da bude i u ABA ligi. Idemo tamo da popravimo utisak nakon Zadra, nadam se da ćemo odreagovati da ćemo se konačno “dozvati pameti” jer je stanje alarmantno što se igre tiče i nekih rezultata”, izjavio je Lazić.

Košarkaše Zvezde ove nedelje očekuju dve utakmice sa aktuelnim i bivšim prvakom Evrope. Odmah po završetku utakmice u Rusiji, crveno-beli se vraćaju u četvrtak u Beograd jer ih već u petak čeka utakmica sa Olimpijakosom u „Štark Areni”.

Meč izeđu CSKA i Crvene zvezde igra se od 18 sati u Megafon Areni u Moskvi.



Izvor: objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar