Tanja Savić hoće Dušanu da ZABRANI ulazak u Srbiju: Stavila bih mu FLASTER preko usta

Pevačica kaže da ono što je ona preživela ne bi poželela ni najgorem neprijatelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Tanja Savić je u emisiji “Premijera” iznela mnoge šokantne detalje o svom suprugu Dušanu Jovančeviću, a sada tvrdi kako bi želela da mu zabrani ulazak u Srbiju.

– Šta sam ja znala sa 24 godine? Videla sam Zlatnu obalu i pomislila koliko je sve to divno. Videla sam i te lepe, zelene oči i pala na njih. Nije ko imao da mi kaže: “Stani, nemoj”. Otišla sam tamo i bila sama. U tom postporođajnom periodu sam sama odgajala decu, dok se on opijao po kafanama. Ja sam bila mrtva umorna, a na sve to sam morala da pazim da on nešto ne pravi kada se vrati takav kući – rekal je ona iskreno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Govorio mi je ironično da sam Sveta Marija kako bi me udario tamo gde me najviše boli. Ja sam uvek volela da pomažem ljudima, pa sam tako htela i njemu da pomognem, da ga oplemenim. On ne sme sada da dođe u Srbiju, a bilo bi lepo da skupi hrabrost i da dođe, pa da odgovara za sve što je učinio meni i deci. Daću sve od sebe da mu se zabrani ulazak u Srbiju i da mu se izrekne zabrana da ne može da nam priđe – dodala je pevačica.

Foto: Screenshot Youtube

– Zabranila bih mu da spominje moje ime. Stavila bih mu flaster preko usta, ali to ne mogu da uradim. On je za mene vazduh, a on misli da još uvek ima šanse kod mene. Misli da sam još uvek ona ista naivna Tanjica, ali ja sam žena koja će u martu sledeće godine napuniti 37 godina. Prošla sam bolnu životnu školu koju ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Bog nam daje onoliko koliko možemo da podnesemo, a ja sam iz svega ovoga izvukla zaključak da moram da mislim na sebe – istakla je Tanja u emisiji.

– Ako ja ne budem mislila na sebe, to neće učiniti niko drugi. Kada se svetla i kamere ugase, kada padne zavesa, ja ostajem sama sa sobom i štitim sebe od takvih ljudi kao što je on. Ja sam zbog njega toliko omrzla alkohol da već dve godine, koliko nisam sa njim, nisam okusila čak ni kap alkohola – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Procitah komentar i ne mogu da verujem sta procitah!Koja hrabrost i iskljucivost u davanj svog misljenja!Bezobrazluki DRSKOST!!!Onaj ko nije ucestvovao u toj zajednici ne treba ni da je komentarise!Mira

    Odgovori
  2. Sram te bilo. Ja te nebi takvu pozeleo da mi u ulici budes. Skote nevaspitani. RAZLOG: 24-godine pa to je mozak u tim godinama. A ti nisi znala kome noge da dignes. Koga pravis majmunom. SEBE. Jesil ga ti birala ili ja. Pijanac, kad je pijanac sto si pravila dvoje dece sa njim. PROGOVORI. Sto si bila tolike godine sa njim. Pitas li se ti. Dali deci treba njin otac ili tvoj ljubavnik da ne kazem svaler. Dok se ti provodis deca pate za ocem. I ti majka. Tebi deca sluze za tvoje izivljavanje, mangupisanje i dokazivanje tvog bezobrazluka. Ti si po mome zla zena. Pokrise tvojim masnim usima i cuti. Ovo je sve sa moje tacke gledista. Izvini ako sam te negde povredio. Ali ti se povredila licno tvoju zlatnu decu. I sa tim se ponosus. Neko mi dobaci. Imas pozdrav iz Brckog sa Brodoca.

    Odgovori

Ostavite komentar