Tanja Savić iznela ŠOKANTNE detalje o braku sa Dušanom: On je mene okrenuo PROTIV roditelja

Pevačica tvrdi da je muž manipulisao njome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Odnos pevačice Tanje Savić i njenog još uvek zakonitog muža Dušana Jovančevića ne prestaje da intrigira javnost.

Svako malo isplivaju neke nove pikanterije iz njihovog života, a pevačica je sama otkrila neke stvari koje su šokirale javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jednom prilikom je mačak ogrebao našeg mlađeg sina pored usne, a kad ga je Dušan video na kameri odmah je rekao da sam ga ja udarila i da ga maltretiram. Sin je rekao: “Ne, ne, tata, mačak je”, ali sutradan je već bilo u novinama da ja maltretiram dete. Ponekad isto tako i deca manipulišu mnome, kao što je on nekad, jer uz takve roditelje i oni uče kako da postanu manipulatori – ispričala je Tanja u “Premijeri”.

– To je zbog neznanja, a i tih malih godina, pa oni, ne znajući na čiju stranu da stanu, počnu da koriste to što su im roditelji u svađi jer im se može. Ali pregrmeli smo i to. Sad smo u mirnoj luci. Jako nam je lepo. Oni mi traže da ih ununuškam svaku noć i da ih hranim. Ja im za doručak spremim palentu ili griz, nešto što može da se daje na kašiku, pa im dajem kao ptičicama. To mi tako ispunjava srce – dodaje pevačica.

– Moć manipulacije koju je Dušan imao nada mnom je takva da se navučeš na nekoga ko nije vredan pomena. Ja sam njega volela kao Boga i bila slepa pored očiju. Ali kad se probudiš iz tog horora shvatiš kakve si sve prilike propustio, da je život tekao pored tebe zbog osobe koja te nije zaslužila, a kojoj si ti pružila pažnju maksimalno. On je mene okrenuo protiv roditelja – dodala je Savićeva u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar