Verovao da će postati besmrtan, pa molio ženu da ga ŽIVOG SAHRANI – evo šta se potom desilo

Ubeđivao ljude da je sveštenik i prorok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SWNS.com printscreen

Stanovnica indijskog Čenaja živog je sahranila svog 59-godišnjeg muža jer je želeo da postane besmrtan, prenosi Times Now.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nestanak oca otkrila je njihova ćerka, a 55-godišnja majka ništa nije govorila i pravila se kao da se ništa čudno ne dešava.

Tek nakon što je devojka bila uporna, žena je rekla ćerki da je sahranila muža po njegovoj želji da bi postao besmrtan.

Pre nego što je doneo ovakvu odluku, čovek je posetio nekoliko hramova i počeo sebe da naziva sveštenikom koji direktno komunicira sa Bogom.

Podigao je i mali hram u dvorištu kuće i preneo vernicima proročanstva.

Uoči sahrane, Indijac je osetio bol u grudima, a zatim je rekao svojoj ženi da će uskoro umreti i zamolio je da ga živog pokopa kako bi zauvek živeo.

Kada se muškarac onesvestio, supruga je pozvala dvojicu radnika i zamolila ih da iskopaju veliku rupu, navodno za rezervoar za vodu, a zatim je zakopala muža.

Muškarac, naravno, nije preživeo, a policija je posle nekoliko dana iskopala telo i poslala ga na obdukciju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovakvu budalu imam i ja u kuci... Molim policiju da me ne hapsi i ne progoni, ako budala nestane. Naravno da mu ne bih poverovala i ne bih uradila ovako nesto, ali moze naici na drugu budalu koja ce ga gledati kao sveca i pomoci mu u samoubistvu. Ovakvih pacijenata je sve vise! "Poslati od Boga" da sire tupavost, hraneci svoj bolesni, narcisoidni ego a drugi da stradaju, jer ih ubede da im veruju? Ne ide to tako....

    Odgovori

Ostavite komentar