“Pokojnik je bio u vozilu”: Muškarac iz Aleksinca u čije dvorište je sletelo vozilo Hitne pomoći u ŠOKU

Medicinski sanitet sleteo je u dvorište kuće Zorana Nikolića, a na tom mestu preminuo je i pacijent zaražen koronom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Pacijent oboleo od korona virus, poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Aleksinca u selu Bovan, kada je sanitetsko vozilo pod neutvrđenih okolnostima sletelo sa puta i prevrnulo se na krov.

Kako je rekao jedan od očevidaca nesreće, Miroljub Pavlović rekao je da je u jednom trenutno video svetla, a kada je prišao bliže primetio je sanitet prevrnut na krov.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pored saniteta bili su ljudi u skafanderima, a ubrzo je i policija stigla – rekao je Miroljub.

Inače, medicinski sanitet sleteo je u dvorište kuće Zorana Nikolića, a na tom mestu preminuo je i pacijent zaražen koronom.

– Komšije su me pozvale i rekli su mi da je sanitet sleteo u dvorište. Policija me je zamolila da sačekamo dok iznesu telo čoveka koji je poginuo. Čovek je valjda bolovao od korone, jedan je bio sa upalom pluća.. Vozač saniteta je povređen, doktorka i medicinska sestra – rekao je Zoran i dodao:

– Sinoć kad sam došao prvo sam video jedna policijska kola i jedan sanitet, sanitet je bio prevrnut na krov, pokojnik bio unutra, tako su mi i rekli – kaže vlasnik kuće Zoran Nikolić.

 Prevozili teško obolele od korone, pa se survali: Detalji STRAVIČNE NESREĆE kod Bovanskog jezeraje

Podsetimo, vozilo saniteta sleteo je sa puta kod Aleksinca i poginuo je jedan od 2 pacijenta obolela od kovida, koje su iz Sokobanje vodili u KC Niš.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar