Ne morate da idete kod frizera: Kako da pomoću pamučne majice napravite savršene lokne (VIDEO)

Jednostavno je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Trikovi iz sveta lepote sve su mnogobrojniji, pa ne morate uvek da idete kod frizera ili kozmetičara kako biste izgledali lepo.

Dovoljno je samo malo veštine i vremena kako biste izgledali onako kako ste želeli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnoge žene provode dosta vremena tražeći savršen način da naprave besprekorne lokne, zbog čega neke od njih troše novac na skupe prese za kosu.

Međutim, jedna devojka je otkrila kako to radi potpuno besplatno pomoću pamučne majice. Ona je na društvenoj mreži Tik – Tok poznata po svojoj raskošnoj kosi. Osim što je dugačka i gusta, ona takođe ima savršene lokne.

Sada je ona otkrila da se sve svodi na njenu desetominutnu “uradi sam” frizuru za kosu.

Ona je podelila nekoliko video snimaka na Tik Toku kako bi pokazala kako ona pravi svoje lokne.

– Priča se da pravim lokne bez toplote ili proizvoda…Da! Moja prirodna kosa je super kovrdžava, pa je noću samo umotam u majicu – rekla je ona.

Definitivno nije teško da ovu frizuru napravite sami.

Pogledajte video u kojem je ceo proces detaljno objašnjen:

@mypawfectfamily

Remember to send me ur before and after pics on insta to me featured! #mypawfectfamily #noheatblowout #hairdonut #healthyhairtips

♬ PRETTY POISON SEP10TH – Nessa Barrett

– Uzmite normalnu majicu. Počnite da je valjate odozdo. Koristite gumice za kosu kako biste je vezali. To je to – objasnila je u video – snimku.

Zatim je objasnila kako koristi tako sklopljenu majicu da dobije svoje kovrdže koje izgledaju kao da je izašla iz frizerskog salona.

– Moja kosa je stvarno čupava, tako da ovaj trik koristim svako veče. Počnite tako što ćete kosu podeliti – ako imate bočni razdeljak, podelite je na taj način. Četkajte kosu napred i čvrsto povucite, zatim poprskajte sa samo malo vode. Umotajte kosu u majicu i držite je nekoliko sati preko noći, a zatim je sledećeg jutra samo odmotajte.

Ova žena sada ima neverovatnih 24,4 miliona lajkova na svom Tik – Tok nalogu, kao i više od 400.000 pratilaca. Mnogi korisnici ove društvene mreže bili su zapanjeni ovom metodom, a jedan komentar je bio: “Ova tehnika mi je promenila život. Hvala ti.”

Drugi je dodao: “Sada ovo radim svake večeri, hvala puno.”

Da li ste vi probali da na ovaj napin napravite kovrdže?

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar