Novinar SUSPENDOVAN zbog Adel: Napravio PROPUST koji je veoma naljutio pevačicu

Odmah izjavio da se kaje zbog svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Pevačica Adel objavila je novi album, što je bio povod da da intervjue za brojne svetske medije.

Među njima je i “Channel Seven” iz Australije čiji novinar Met Doran je otputovao u London kako bi obavio razgovor sa pevačicom, a niko nije ni slutio da će nešto kasnije biti suspendovan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kako prenosi Daily Mail, problem je nastao kada je novinar priznao da je odslušao samo jednu njenu pesmu, što je Adel uvredilo.

Intervju sa Adel je bio velika stvar za ovu televiziju, pre svega jer je to bio jedini australijski medij koji je dobio tu priliku. Kako se navodi, nakon razgovora sa njom, pevačica je upitala voditelja šta misli o njenom dugoočekivanom četvrtom studijskom albumu, na šta je on odgovorio da ga “nije do kraja poslušao”, što je pevačicu naljutilo.

– Nisam bio potpuno svestan toga da sam na mejl dobio pregled njenog albuma, koji je objavljen nekoliko nedelja nakon mog putovanja u London – rekao je Met kasnije.

– Bio je to previd koji nije bio nameran. Ovo je najvažniji imejl koji sam ikada propustio. Kajaću se zauvek – istakao je on, prenosi Daily Mail.

Pisalo se i da je Adel napustila intervju sa njim, ali Doran tvrdi da to nije istina.

– Nije otišla, desilo se zapravo suprotno. Razgovor je trebalo da traje 20 minuta, a trajao je 29 – zaključio je voditelj koji je zbog ovog propusta suspendovan na dve nedelje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar