Oglasio se Ronaldo posle Solskjerovog odlaska: Poslao je emotivnu poruku velikom prijatelju (FOTO)

Osim toga, izračunali smo i koliko je novca Junajted dao menadžerima prilikom otkaza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Ole Gunar Solskjer nije više menadžer Mančester junajteda, jer je posle serije loših rezultata dobio otkaz od uprave engleskog velikana.

Prva zvezda tima Kristijano Ronaldo se na emotivan način oprostio od stručnjaka sa kojim je čak zajedno i nastupao u svom prvom mandatu u dresu “crvenih đavola”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je bio moj napadač kad sam prvi put došao na “Old Traford” i moj trener kad sam se vratio u Mančester. Ali pre svega, Ole je jedna izuzetna osoba. Želim mu sve najbolje bez obzira šta u životu bude radio – napisao je Portugalac na društvenim mrežama i dodao:

– Srećno prijatelju, zaslužio si.

Inače, Mančester junajted je od odlaska ser Aleksa Fergusona promenio četvoricu trenera: Dejvida Mojesa, Luja van Gala, Žozea Murinja i Olea Gunara Solskjera. Jeste i Rajan Gigs kratko bio na klupi, ali samo kao vršilac dužnosti, pa zbog toga ga nećemo uzeti u obzir prilikom analize ovog podatka.

Foto: PRiME Media Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Naime, uprava slavnog kluba je platila preko 38 miliona funti pomenutim stručnjacima prilikom davanja otkaza. Krenimo hronološki: Mojes je dobio 7.000.000, Van Gal 8,4, Murinjo skoro duplo više od Holanđanina – 15, dok je poslednji, Solskjer, osim pozdrava dobio i sedam i po miliona funti.

Videćemo ko će biti novi menadžer Mančester junajteda, a navodno bi uprava najviše želela da na tom mestu vidi Maurisija Poketina, dok je Zinedin Zidan odbio ponudu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar