Supruga okačila na mreže INTIMAN snimak svog muža, a onda joj se zbog ovoga srušio svet (FOTO)

Nije mogla da pretpostavi da je sve pogrešno procenila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/jaclynmgibsonn

Amerikanka Džeklin Gibson verovala je da će duboko intimni snimak koji bude okačila na Instagramu i TikToku pobrati simpatije ljudi iz celog sveta, ali grdno se prevarila u proceni.

Toliko da je u narednom postu napisala da nikad više ništa slično neće objaviti, te da je sada bije glas da je “bezosećajna ku..a”.

Džeklin je primetila supruga Seta kako je bio neraspoložen, posle čega mu je predložila da izađe malo u dvorište kuće na svež vazduh.

Njen predlog možda je i prijao Setu, ali nije očekivala da će on odmaranje na ležaljci iskoristiti da se – isplače.

– Rekoh suprugu da izađe malo napolje, a onda sam ga uhvatila da plače. Muškarci ponekad ne znaju kako da se nose sa emocijama usled prevelikog očekivanja društva oko njih. Hajde da ih ohrabrimo da izbace sve iz sebe – napisala je Džeklin posle čega je izašla napolje da Setu donese čaj.

Na snimku se vidi kako žena snima muža dok on plače, Foto: TikTok/thegibsonfam

Džeklin nikako nije imala nameru da Setovo iskazivanje emocija kroz suze izvrgne ruglu na mrežama, ali snimak je upravo poprimio tu konotaciju. Zato ga je i posle i obrisala.

Gledaoci sa TikToka redom su je napadali i vređali smatrajući da neki snimci ne smeju da budu objavljeni, odnosno da nije sve u životu idealno za lajk i komentar.

“Ovo je živi primer jedne ku..e koja živi na lajkovima čak i kad joj se muž bori sa emocijama”, “Imala si dobru nameru, ali preterala si. On plače, a ti ga snimaš? Užas”, bili su neki od komentara.

Džeklin se na TikToku pravdala zašto je to uradila, ali posle je i sama shvatila da se “bori sa vetrenjačama”.

– Srušio mi se svet. Sve mi je preselo. Obrisala sam snimak. Razmišljam i da ugasim sve profile. Set mi nije zamerio na objavi snimka, mada mu nije nešto ni prijalo koliko vidim. Imala sam lepu nameru, ali sve je otišlo dođavola – napisala je Džeklin na TikToku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar