Jelovac doživeo moždani udar, oglasila se njegova sestra: Zbog njenih reči plače cela Srbija

Ostaje nada i želja da će srpski krilni centar da se oporavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Užasna vest je odjeknula u košarkaškoj javnosti, da je bivši srpski reprezentativac Stevan Jelovac, doživeo moždani udar na treningu svog kluba, grčkog AEK-a.

On je trenutno u stabilnom stanju, ali je i dalje životno ugrožen. Njegova sestra, Sara, se oglasila na društvenoj mreži Instagram, a njeno emotivno pismo vam prenosimo u celosti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubavi moja, želim toliko toga da ti kažem, ne znam kako da počnem. Ne postoje reči na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje SVE. Moj veliki bata. Oduvek si bio moj borac i junak. Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe – napisala je Sara.

– Ti si poseban Čovek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora da ti kaže da više nije mala, porasla sam ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo. Sećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: Ceo život je borba.

– Došao je trenutak bato moj da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čujes i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj da se bojiš, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Doktori koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote doneti pobeda, živim za taj dan najlepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umeš ljubavi moja – napisala je Sara.

Ostaje nada i želja da će srpski krilni centar da se oporavi. Borac je koji je naučio da dobija teške bitke.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar