Merima bila u vezi sa Đinđićevim kumom: Pisalo se i da su se VENČALI, a RASTANAK je njemu veoma teško pao

Ova veza svojevremeno je podigla veliku prašinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Merima Njegomir napustila nas je danas u 69. godini života,a njena smrt rastužila je pevačicine brojne obožavaoce.

O privatnom životu retko je govorila, a poznato je da je 16 godina provela u braku sa Milanom Njegomirom, sa kojim je dobila četvoro dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon toga javnosti je bila poznata i njena veza sa biznismenom Dragoljubom Markovićem, koji je poznat i kao kum pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Oni su u vezu uplovili u februaru 2015. godine, a pevačica se posle dva meseca preselila na njegovo imanje u Surčinu, pisao je tada Kurir.

Foto: Dragana Udovicic

Kako se dalje navodilo, problemi među njima počeli su nakon godinu i po dana, kada mu je bivša žena Ljiljana uzela i poslednji dinar i svih devet stanova prebacila u vlasništvo njihove ćerke.

Pričalo se i da su se Merima i Dragoljub venčali, te da su se nakon ovoga razveli, ali je pevačica to demantovala.

– Samo jednom u životu sam se udavala, i to za Milana, sa kojim imam četvoro dece. Ne pada mi na pamet da ikad više to uradim – bila je izričita pevačica.

– Ja sam srećna majka, baka, pa i žena. Ostvarena sam u svom poslu, a i kao prijatelj. Radim 43 godine posao koji volim i nemam šta više da dodam. Kao što vidite, ništa ne može da se sakrije, a i normalno je da se ljudi raziđu ako ne mogu zajedno da opstanu. Ništa ružno nisam uradila, a sad to što ste vi čuli ne bih da komentarišem. Znam da je vama to interesantno, ali, imajte razumevanja, ja sam ozbiljna žena i ne bih o tome – rekla je Merima za pomeunuti medij.

Pisalo se i da je Markoviću rastanak od pevačice veoma teško pao.

– Dragoljub je teško podneo razvod od Merime. Verovao je da će do kraja života ostati zajedno. Nedavno je njegov prijatelj povodom rođenja deteta upriličio zabavu, na kojoj je bio i Dragoljub, koji je celo veče pričao o Merimi. I ne samo to! Naručivao je njene pesme! Pevačica mu je pevala na uvce, a on je ronio suze. Najviše su ga pogodile pesme „Zbog tebe“, „Da nije ljubavi tvoje“, „Bol bolujem“, „Gde si, dušo, gde si, rano. Marković je posle nekoliko neuspešnih veza bio siguran da je Merima žena njegovog života. Zato je na zabavi plakao kao dete, a prijatelji su ga sve vreme tešili – rekao je tada izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

  1. Najveca ljubav Merime Njegomir je bio Milo Djukanovic...da se to i proveriti..bez obzira na razliku u godinama

    Odgovori

Ostavite komentar