Bivšu učesnicu “Velikog Brata” su KIDNAPOVALI, a onda joj je AMPUTIRANA noga: Ovako danas izgleda (FOTO)

Sada se ponovo suočava sa zdravstvenim problemom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Tatjana Jovančević domaćoj publici je postala poznata učešćem u rijalitiju “Veliki Brat” 2009. godine, a pažnju na sebe je skrenula tužnom životnom pričom.

Naime, njoj je amputirana noga kada je imala samo 23 godine jer joj je dijagnostikovan tumor na kolenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre 27 godina dobila sam lentu najlepše, mis Bosne i Hercegovine. Imala sam samo 16 godina. Trebalo je da izađem na izbor za mis Jugoslavije u septembru te godine, odbila sam, i odbila sam ugovor jedne modne kuće – napisala je ona jednom prilikom na Fejsbuku.

Foto: Youtube/Printscreen/Bonny46

– Vratila sam se u Zemun sa raspusta od bake i ovde mi je lagano počeo pucati život. Otac našao neku udavaču već tada udatu, uselila mu se zla u stan, a mene je izbacio na ulicu zbog nje, bila sam višak, tesno ako sam i ja tu. Svako bira svoju sudbinu, ja sam bila glupa jer nisam birala da krenem drugim putem, unovčila svoju lepotu i sad uživala negde u svetu. Dobila sam drugi zadatak, dobila sam borbu sa teškom bolešću i tumorom, ostala bez dela tela i sedim i evo sada gledam ove crne neandertalce i slušam krik majmuna – dodala je Tatjana.

Tatjanina majka Gordana je, dok joj je ćerka boravila u rijalitiju, ispričala da je Tatjana bila kidnapovana kada je imala 16 godina. Naime, kako je rekla, njenu ćerku je, tokom posete baki u Bosni, otela grupa muslimana koji su je tri meseca držali zatvorenu u podrumu.

Foto: Facebook/Printscreen/Tatjana Jo

Ona je kasnije nekako uspela da pobegne, a njen otac je tvrdio kako je priča o otmici izmišljena.

Tanja je život pred kamerama ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada je u javnost dospela tužna informacija, da joj je oktriven tumor na dojci.

– Našoj Tatjani je pre dva meseca otkriven tumor na dojci. Posle mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija. Tatjani je ovo drugi put da se bori sa istom bolešću. Pre 26 godina operisana je i morala je da joj se amputira noga – stoji u jednoj objavi na Fejsbuk stranici posvećenoj njoj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar