Žena više ne priča s njim: Muž nije mogao da RAZLIKUJE blizance, pa je učinio neviđenu stvar

Pravdao se da je to morao da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan mladi otac požalio se na Redditu na muke na kojima se našao kada je supruga rešila da sinove blizance oblači na isti način.

Kako se radi o jednojajčanim blizancima starim tek nekoliko meseci, dakle još nisu ni prohodali, otac je došao u situaciju da danima dolazi s posla ne uspevajući da otkrije ko je ko od sinova.

– Upala je u fazu da ih isto oblači, ali identično. Samo ona zna ko je ko. Ja ne. Zbog toga sam morao nešto da uradim – rekao je otac.

Kada je sa sigurnošću od supruge dobio potvrdu ko je ko, jednom sinu je brže-bolje markerom nacrtao krupniju tačku na leđima, kako bi ga razlikovao od drugog deteta.

– Već sutradan kad sam došao s posla, žena je bila toliko besna da ih je izvela u šetnju i rekla da se ne vraća kući već ide kod majke. Danima je tamo. Ljuta je kao nikad do sada. Otkrila je moju nacrtanu tačku i to ju je smrtno uvredilo, što ih ne razlikujem. Zamolio sam je da ih bar u kući ubuduće različito oblači. Ako ikada bude htela da ponovo priča sa mnom – piše razočarano ovaj muškarac.

Njegov post na Redditu oduševio je sve i dobio je za njega više od 1.000 komentara. Reditovci su uglavnom pokušavali da mu objasne šta da radi i da je najvažnije prvo sa ženom da se pomiri.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar