Muškarci napravili NIZ ZLOČINA: Porodici pretili smrću, napali čoveka na ulici, orobili kuću u Mirijevu

Kako se navodi, Z. P. se tereti i za krivično delo laka telesna povreda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Gak

Dve osobe uhapšene zbog sumnje da su provalile u jednu kuću na Mirijevu iz koje su odnele 7.500 evra, zlatni nakit, oružje. Terete se za više krivičnih dela, među kojima je i napad šrafcigerom na muškarca u Zemunu, kao i pretnja pištoljem.

Postoje osnovi sumnje da su Đ. P. (1966) i Z. P. (1979) 15. novembra provalili u jednu kuću u Mirijevu iz koje su odneli oko 7.500 evra, zlatni nakit, oružje i veću količinu municije, saopštila je policija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa lica mesta su se udaljili automobilom marke “fijat bravo”, na koje su, kako se sumnja, stavili tablice prethodno ukradene sa drugog vozila.

Z. P. se tereti da je sledećeg dana u Zemunu šrafcigerom napao 29-godišnjeg muškarca i naneo mu lake telesne povrede.

Oni su potom, kako se sumnja, u jednoj kući na Paliluli 28-godišnjaku i članovima njegove porodice pretili pištoljem koji su dan ranije ukrali iz kuće u Mirijevu.

Policija je pretresom kuće u kojoj su Z. P. i Đ. P. uhapšeni pronašli ukradenu robu i registarske tablice.

Đ. P. i Z. S. se sumnjiče za krivična dela teška krađa, posebni slučajevi falsifikovanja isprave, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštila je policija.

Kako se navodi, Z. P. se tereti i za krivično delo laka telesna povreda.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar