Ronaldo se žalio srpskom igraču posle meča: Da mi nisu ukrali treći gol, ne biste se sad smejali

Santoš otkrio detalje iz Lisabona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ÁLvaro Isidoro / Zuma Press / Profimedia

Selektor reprezentacija Portugala Fernando Santoš je gostovao na televiziji nakon kraha u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srbija je usred Lisabona savladala njegovu ekipu, a Santoš ističe da je Portugal odigrao jednu od najgorih mečeva u poslednje vreme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imali smo dosta oscilacija od 2018. godine. Od tada je zaigrala nova ekipa, sa drugačijim karakteristima od prethodne. Imali smo jako dobre periode, tako smo 2019. osvojili Ligu nacija, pobedili Italiju… Imali smo dve slabe utakmice, ove dve sa Irskom u kvalifikacijama i dve očajne: protiv Nemačke na Evropskom prvenstvu i sada protiv Srbije. Prvo poluvreme protiv Srbije je bilo jako loše, jedino smo gori bili protiv Nemačke. Zbog čega? Stav, koncentracija, sve je to bilo… Plan prosto nije funkcionisao. A, to je moja odgovornost – rekao je Santos.

Foto: Global Media Group / ddp USA / Profimedia

Portugalac je otkrio šta se dogodilo nakon utakmice. Ronaldo je imao šta da kaže jednom srpskom fudbaleru.

– Kada se utakmica završila, razočaranje je bilo brutalno. Igrači su pali na teren, neki su oborili glave… Ja sam krenuo na teren da podržim igrače i kada sam prolazio pored Kristijana čuo sam ga kako govori jednom srpskom igraču: „Da mi nisu ukrali treći gol (na meču u Beogradu, prim.aut.), ne biste se sad smejali“. Samo sam prošao da podržim ostale fudbalere – istakao je selektor Portugala.

Bonus video:

Svi su čekali Željkov odgovor: Obradović objasnio zašto Zagorac više nije kapiten Partizana!



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar