Ovde se Tanja Savić i Draško Stanivuković TAJNO viđaju: “Ona BLISTA i prija joj pažnja” (FOTO)

Luksuzni dvorac na Dunavu mesto je gde se njih dvoje tajno susreću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

O navodnoj vezi Tanje Savić i Draška Stanivukovića već duže vreme se piše, a jedna od tema svih medija bila i to da su se pevačica i gradonačelnik Banjaluke sastajali u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva.

Poznato je da pevačica i živi u Radincu, blizu Smedereva, a pomenuta vila nalazi se na Jugovu, poznatom smederevskom izletištu na Dunavu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Raskošna vila na samoj obali Dunava, koja izgleda kao dvorac, nemoguće je da vam promakne ukoliko se uputite ka Smederevu.

Kako je Kurir pisao, Tanji Savić je teško palo razdvajanje od Draška Stanivukovića, pa ga je pozvala da je poseti u blizini mesta gde živi.

Gradonačelnik Banjaluke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa se, čim se vratio, video s pevačicom. Kako je naveo izvor blizak pevačici, Tanja i političar su se sastali na jednom luksuznom imanju sa ogromnom vilom nadomak Smedereva. U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i venčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gde su proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susednim stolovima.

-S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je seo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov telohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja-, ispričao je izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar