Porodica slomljena od BOLA: Slavni glumac preminuo u 42. godini, menadžer potvrdio tužne vesti

Menadžer poznatog glumca oglasio se za medije i otkrio šta se zapravo desilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Poznati glumac Hit Frimen, koji se proslavio ulogama u popualrnim serijama ,,Mornarički istražitelji” i ,,Bouns”, preminuo je u 42. godini, prenose američki mediji.

Uzrok smrti proslavljenog glumca i dalje nije poznat, a njegov menadžer Džo Montifjore, tužne vesti potvrdio je javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Istinski smo skrhani gubitkom našeg voljenog Hita Frimana. Kao briljantno ljudsko biće puno duha, ostavio je dubok trag u našim srcima. U životu je bio duboko lojalan, privržen i pun zahvalnosti prema prijateljima i porodici. Bio je vrlo ponosan na svoj rad na filmu i uzbuđen zbog sledećeg poglavlja u svojoj karijeri. Sećanje na njega kao sina, brata, ujaka, prijatelj, izuzetno nadarenog glumca i producenta, predanog kuvara i čoveka sa najzaraznijim i spektakularnim smehom, zauvek će živeti. Neka sećanje na njega bude blagoslov za sve koji su ga znali i voleli – napisao je Montifjore u zvaničnom saopštenju, prenosi Deadline.

Foto: Profimedia

Prijatelji i porodica se opraštaju potresnim i emotivnim porukama od preminulog glumca, a svi će ga pamtiti kao vedru i nasmejanu osobu koja je svima volela da pomaže.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar