Muž me je slučajno nazvao i slušala sam ČUDNE zvuke, a onda sam shvatila ŠTA i s kim radi, i zanemela sam

Sasvim slučajno došlo je do najveće promene u njenom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Amerikanka Beverli je doživela dvostruki šok kada je pukim slučajem otkrila da je muž vara.

– Suprug je preko vikenda bio na “poslovnom putovanju”, bar mi je tako rekao. Nazvao me je u petak uveče i rekao da ide na večeru, kao i da neće imati domet i da će zbog toga njegov telefon biti isključen… Završili smo razgovor, a 30 sekundi kasnije, on me je ponovo nazvao – priča ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mislila sam da je nešto zaboravio da mi kaže, a onda sam shvatila da je verovatno slučajno okrenuo moj broj dok je stavljao mobilni u džep. To se dešavalo i ranije, i obično bih odmah prekinula vezu, ali ovoga puta mi je nešto govorilo da to ne uradim.

– Odlučila sam da sačekam da on krene na večeru, ali ubrzo se začuo ženski glas i ja sam shvatila da se radi o prostitutki. Odmah mi je bilo jasno šta se dešava, ali i dalje nisam prekidala vezu i punih 15 minuta sam slušala svog supruga kako vodi ljubav sa drugom ženom! Prva reakcija je bila bes, jer me je legao. A druga reakcija me je načisto šokirala – bila sam neverovatno uzbuđena – iskrena je žena.

Foto: Shutterstock

– Budući da sam znala da se on neće vratiti još dva dana kući, “igrala” sam se sa sobom 60 puta, toliko sam bila uzbuđena dok sam ga slušala s drugom ženom. Tada sam shvatila da je moj dosadašnji život bio samo pretvaranje, jer moje seksualne fantazije su očigledno počinjale time da moj partner bude u krevetu s drugom – objašnjava Beverli.

Ona je posle ovog otrežnjujućeg iskustva ipak odlučila da se razvede od supruga, i to ne zato što ju je prevario, već zato što je ona, kako tvrdi, rešila da nikada više ne bude u vezi sa muškarcem koji nije siguran u svoju sekusualnost.

Beverli je trenutno u vezi sa Majklom, zajedno su se preselili u Denver i u svojoj kući održavaju svingerske žurke.

Foto: Shutterstock

– Iskrenost je od početka ključna u našoj vezi. Otvoreno smo razgovarali o našim seksualnim željama i shvatili da oboje delimo isti stav o vođenju ljubavi s drugim ljudima. Zbog svega toga se osećam sigurno sa njim i verujem mu. Mislim da on nikada ne bi zloupotrebio moja osećanja, i lagao me o bilo čemu – zaključila je Beverli.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar