Žalila se na bol u stomaku, a otac je mislio da joj se ne ide u školu: Ubrzo je usledila životna drama

U toj kući sve se promenilo preko noći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Karli Vuds, Foto: John Woods/Express.co.uk

Devojčica Karli Vuds (11) iz Engleske preminula je od retkog oblika kancera nekoliko nedelja nakon što se požalila na bol u stomaku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njeni roditelji Džon i Keli odveli su je u bolnicu nakon što ju je stomak boleo više od 24 sata. Tada je otkriveno kako joj je jetra oko četiri puta veća nego što bi trebalo da bude.

Otac je opisao kako se Karli požalila na bolove 10. oktobra.

Rekao joj je da mora da ide u školu jer je smatrao da glumi kako bi izbegla odlazak na nastavu. Napravio joj je doručak, ali ona nije mogla da jede, piše Express.uk.

Foto: John Woods/Express.co.uk

Nakon odlaska u bolnicu i brojnih testova, lekari u dečjoj bolnici u Liverpulu ustanovili su kako devojčica ima više tumora na jetri, te da se rak proširio i na pluća.

– Rekli su nam da ne mogu ništa da učine. Jetra joj nije funkcionisala, ne bi mogla da podnese hemoterapiju. Rekli su nam da ćemo morati da donesemo odluku da je ne reanimiramo – kazao je 37-godišnji otac.

Pojasnio je kako je reč o retkom raku kog lekari ustanove jednom do dva puta godišnje, ali se to uglavnom ne dogodi na vreme jer je podmukao i ne postoje simptomi do poodmakle faze.

Džon je kazao kako se nada da će priču njegove devojčice videti što više ljudi, te kako će ovaj slučaj spasiti nečiji život.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji list

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar