Dejan Dragojević odgovorio na pitanje koje ZANIMA sve: Evo kako je doneo odluku o RAZVODU (VIDEO)

Priznaje da je odluka bila teška

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Dejan Dragojević komentarisao je svoju odluku da javnost obavesti o razvodu od Dalile na “Zadrugoviziji”, kao i to što ga je publika nagradila sa 4 pobede:

– Nisam očekivao toliko pobeda. Pretpostavljao sam da će biti jedna… Kad sam video da je 4… Mi smo zajedno odabrali pesmu. Ali sam ja pitao Rešićku kako ide pesma. Ili ja ili Rešićka, ne mogu da se setim. Znam da smo nešto pričali koja bi bila. Zahvalio bih se svima koji su glasali, osećaj je odličan – rekao je Dejan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pričao sam sa Sandrom nešto, došao je i Đedović, koji je onako grubo objasnio to. Pričao mi je kako to ispada, jer je ona pod prezimenom Dragojević, da ona ima odnose sa dečkom koji se preziva Car, da on ima odnose sa Davidovom, Goranovom i Biljaninom snajkom. Legao sam i razmišljao opet. Kad sam došao tamo, srce je krenulo da mi igra, razmislio sam sam sa sobom. Neko je spomenuo maskenbal, onda sam pomislio da treba to posle nastupa. Video sam njihov nastup, bio mi je katastrofalan. Teško mi je što sam to izgovorio, ali i danas mi je malo neprijatno. Evo, i danas da krenem nešto sa nekom drugom, biće neprijatno. I meni se mazi. Osećam se slobodno, ali i čudno. Kad je vidim, kao da neko moj radi nešto gadno. Ali opet, osećam se slobodno. Kao da mi je pao kamen sa srca, ali me i dalje udara neki čekić. Ona jeste moja slabost. Toliko mi se stvari u glavi vrti. Ne znam šta hoću ustvari, ali mislim da je sve ovo dobro za mene, naročito kad vratim komentare žirija i publike – rekao je Dejan.

Foto: Youtuibe/printscreen

– Rekao sam da ne mogu da verujem da mi se sve ovo desilo, kako je krenulo… Kada sam zaplakao, prošla mi je kroz glavu naša veridba, zato sam zaplakao, otišao da budem sam. Onda mi je bilo drago da imam nekog da me podržava, onaj aplauz, noge su mi se odsekle. I danas mi naša veridba prolazi kroz glavu. Završava se nešto što sam ja voleo, predstavljao i doživljavao. Ali nije moja krivica. Teško je, bogami je teško… I dalje imam osećaj tu, ne mogu da se pomirim sa tim da se to dešava. Onda me vrati realnost, moja žena ima s*ksualne odnose… Ali opet ostaje tu nešto što boli – zaključio je Dragojević.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar