“Završićeš u crnoj kesi”: Tanji Savić zvog Stanivukovića stižu JEZIVE pretnje, evo na koga sumnja

Od kako se pročulo da je Tanja Savić navodno u aferi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, pevačica nema mira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Taman kada je sinove uspela da vrati iz Australije i svoj život konačno “skocka”, Tanja Savić ponovo prolazi kroz pravi pakao, otkad se pročulo da je u šemi sa gradonačelnuikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.
Kako pišu mediji, Draškova familija protivi se njegovoj vezi sa folk pevačicom kojoj su čak počele da stižu i pretnje u vidu komentara na mrežama – kažu joj da, ukoliko se ne okane političara, neće se dobro provesti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tanja je videla neke komentare, nešto u stilu završićeš u kesi, okani se tog političara i slično – započinje izvor Scandala! i objašnjava:

– Sumnja se da iza toga stoji njegova dalja rodbina jer su, kako se po Bosni priča, ljubomorni na njegovu sreću. A Tanja je lepa, uspešna, sad je i slobodna, dobro zarađuje… Prosto im i ovako smeta njihov uspeh, a sad kad su čuli i s kim je navodno u vezi, hoće da puknu od muke, pa su udarili na Tanju. Neki joj doduše kažu i da joj nije trebala ta afera zbog svega što je prošla sa mužem Dušanom, međutim, Tanji je toliko svega preko glave, pa me ne čudi što sve kulira i gleda svoja posla, kao uostalom i taj političar – završava izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar