Rasta tvrdi da mu je popularni pevač UKRAO pesmu: Fanovi ljuti zbog MILIONSKIH pregleda (VIDEO)

Stefan Đurić Rasta sada je objavio kako je nova numera The Weeknd-a zapravo obrada njegove pesme "Adio amore"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Poznati pevač The Weeknd snimio je duet sa Rosaliom za pesmu “La Fama”. Ovaj latino zvuk za samo nekoliko dana broji milione pregleda i niko osim Raste i njegovih pobornika ne čuje nikakvu sličnost sa njegovom numerom koja je izašla u aprilu 2018. godine.

Tako sada pojedinci, poput Cobija, stavljaju na Instagramu stavljaju storije i taguju popularnog pevača sa heštegom “sram te bilo” i tvrde da je ovo obrada Rastinog hita. Pominju se tu i tužbe za krađu autorskih prava, a sve to aminuje pevač preuzimajući te storije na svoj profil.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Ipak, na prvo, drugo, pa i peto slušanje ove dve pesme nemaju baš nikakve sličnost. Ni nalik bilo kojem plagijatu. Jedino što bi mogla da bude bar minimalna spona je latino zvuk, koji dominira u mnogim pesmama, pa tako može da ide redom od pre tri godine i da optuži svakoga da je baš on izmislio taj zvuk, iako svi znamo da nije.

Oko ovoga se povela i rasprava na Tviteru i svi komentari su gotovo identični, a to je da niko ne može da provali šta je to što povezuje ove dve numere.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar