Krije se od očiju javnosti: Ovo je PREBOGATI ZET Marijane Mateus, evo kako je zaradio MILIJARDE (FOTO)

Zet Marijane Mateus i Miodraga Kostića, ne eksponira se godinama u medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Kreatorka Marijana Mateus iz braka sa biznismenom Miodragom Kostićem ima troje dece. O Dajani, Aleksandru i Anđeli, njihovoj deci, malo toga se zna, sudeći po tome da se ne eksponiraju u medijima.

Ipak, svojevremeno, javnost je brujala o izabraniku najstarije Kostićeve i Marijanine ćerke Dajane. Prebogati Ukrajinac osvojio je srce ćerke Marijane Mateus dok su bili zajedno na studijama, a njihov susret bio je sudbinski.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dajana se udala se za Damira Ahmetova udala u aprilu pre šest godina, u hotelu “Dorčester” u prestonici Velike Britanije, a pisalo se da je na glamuroznu svadbenu ceremoniju potrošeno vrtoglavih dva miliona evra. Damir je rođen u Ukrajini, kao naslednik najbogatijeg Ukrajinca Rinata Ahmetova, čije se bogatstvo procenjuje na vrtoglavih 16 milijardi dolara, piše “Pink.rs” .

Iako je veliko slavlje bilo tada upriličeno, Marijana nikada nije javno pričala o ćerki kao ni u zetu. Ipak zet Marijane Mateus i Miodraga Kostića, bio je opčinjen njihovom ćerkom, a kako je pisao pomenuti medij, za veridbu joj je poklonio stan u Londonu vredan pet miliona funti.

FOTO: printscreen/youtube

Inače, Koletov i Marijanin zet Damir je sin četrdesetpetogodišnjeg Rinata koji je vlasnik nekoliko čeličana širom Evrope. Njegova firma zapošljava preko 130.000 ljudi i ima prihod desetak milijardi dolara. U svom vlasništvu ima više od stotinu kompanija iz oblasti finansija, metalurgije, rudarstva, poljoprivrede i telekomunikacija, ali i ukrajinskog fudbalskog kluba Šahtjor, navodi pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar