“Siguran sam da će me lekari operisati sa DUŠOM I EMOCIJOM”: Zoran Kalezić o svojoj životnoj BICI

Zoran Kalezić spreman je za operaciju pluća koja je zakazana za sledeći utorak u Crnoj Gori i nada se najboljem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Ovaj vrsni pevač narodne muzike u razgovoru za Kurir kaže da veruje lekarima i strpljivo čeka da sa svojom porodicom i poštovaocima podeli lepe vesti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Trenutno je takva situacija da mi nije lako da pričam o tome kroz šta prolazim. Drago mi je da ima dobrih ljudi i da pitaju za moje zdavlje, ali eto videćemo u utorak šta će biti. Odlučio sam da se operišem ovde jer ja sam narodni umetnik i smatram da naši lekari najbolje rade. Sa tim ljudima sam ja odrastao, odlično ih poznajem i siguran sam da će me operisati sa dušom i emocijom. Nije da ne verujem stručnjacima u svetu, ali ja izuzetno poštujem naše stručnjake. Čućemo se sledeće nedelje, i želim vam sve najbolje – optimistično je rekao Kalezić.

Njegova prijateljica i koleginica Lepa Lukić kaže da se moli za zdravlje svog kolege i prijatelja:

– Kada smo se pre izvesnog vremena čuli Zoran mi je rekao da mora da operiše prostatu. Nisam znala da ima rak pluća. Je l to može da se operiše. Moram da ga zovem, da mu poželim sve najbolje i da ta intervencija prođe kako treba. Ja njega mnogo volim i evo sad idem da ga pozovem – rekla je Lepa.

 

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar