Adriana 8 godina ide po svetu, a Srbiju će pamtiti zbog ČUDNE stvari: Posetila sveštenika, pa se ŠOKIRALA

Ono što se mora priemtiti je da se Adriana svaki put trudila da priča na srpskom jeziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Adriana Šifa je Indonežanka koja je počela da putuje po svetu 2013. godine, ona uvek putuje sama i svoje video snimke proputovanja kači, na sada već, najpopularnijoj video platformi an svetu “Jujtrub”.

Na njenom spisku mesta se konačno našla i Srbija. Adriana se nije odlučila kao većina turista u našoj zemlji da dođe odmah u prestonicu, Beograd. Ona je pošla put planine Kopaonik, a na ruti do tamo svratila je do manastira Ravanica. Srela je sveštenika i bila oduševljena gostoprimstvom kojim je dočekana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Adriana je odmah podelila utisak sa pratiocima da je oduševljena što zdanje manastira datira iz 1382. godine. Takođe, na putu do manastira je hvalila gostoprimstvo Srba na svakom koraku, kao i lepotu prirode naše zemlje.

Ona se naročito zahvalila svešteniku koji je ugostio, ponudio je pićem i hranom, kao i što joj je držaopažnju pričama iako se nisu najbolje razumeli na stranom jezikom.

Foto: Printscreen/Youtube

Ono što se mora priemtiti je da se Adriana svaki put trudila da priča na srpskom jeziku, pa se tako od nje moglo čuti i “hvala”, “zdravo”, “lepo”.

-Prelepo mi je ovde bilo – rekla je Adriana na kraju posete.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar