Vodim ljubav s 25 godina starijom ženom, ona je moja UČITELJICA u krevetu, a obožavam kad mi uradi OVO!

Iako je ispunio svoj san, neočekivano se našao u velikom problemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako je presrećan zbog svoje veze sa ženom koja je mnogo starija od njega, anonimni Englez se boji da joj prizna kakva osećanja gaji prema njoj.

– Ja imam 30, a moja ljubavnica 55 godina. Ona je razvedena i sjajno izgleda. Upoznali smo se na zabavi koju je organizovao moj prijatelj, čije roditelje ona poznaje – započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada se žurka završila, ona se iznervirala što njen sin nijne došao da je odveze kući, pa sam joj ja ponudio da podelimo taksi. Ona je prihvatila, i kada smo došli do njene kuće, pozvala me je na kafu. Pričali smo o svemu i svačemu, i posle nekoliko pića smo počeli da se ljubimo – objašnjava muškarac i nastavlja:

–  Sve se završilo žestokim vođenjem ljubavi. Ostao sam do doručka. Razmenili smo telefone i dogovorili se da se ponovo vidimo. Dve nedelje kasnije, sastali smo se i ponovo imali seks.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Od tada jednom ili dva puta nedeljno se viđamo, a akcija u krevetu je sve bolja. Naučila me je raznim trikovima i ja ne mogu biti srećniji. Stalno mislim o njoj i voleo bih da se češće viđamo. Ona nikada ne pominje da gaji neka osećanja prema meni, mada je nekoliko puta rekla da sam najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala – priznaje Britanac.

Foto: Shutterstock

– Takođe, nekoliko puta se upitala šta divan mladić kao što sam ja radi sa mnogo starijom ženom poput nje. To mi je zaista podiglo samopouzdanje, jer obično sam veoma stidljiv u blizini žena. Neverovatno uživam u ljubljenju i maženju posle vođenja ljubavi, a najviše volim kada ona zaspi u mom naručju – napominje on.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Uživam u našoj vezi i polako se zaljubljujem u nju, ali nisam siguran da li će u budućnosti problem predstavljati velika razlika u godinama. Ona je samo nekoliko godina mlađa od mojih roditelja, dok su njena deca skoro istog godišta kao ja. Ne želim da povredim bilo koga, ali nemam pojma šta da radim – zaključio je Englez.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar