Vučić o napadima Vesne Pešić zbog Jasenovačkih žrtava: “Baš njih briga za prolivenu krv”

Predsednik Vučić se obratio javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na revitalizaciji bloka B termoelektrane “Nikola Tesla B” u Obrenovcu.

Nakon obilaska predsednik se obratio javnosti i odgovarao na pitanja novinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tom prilikom Vučić je prokomentarisao i to što je sociološkinja i pristalica Dragana Đilasa, Vesna Pešić za bosanski medij sramno napala predsednika Srbije i pljunula na sve stradale Srbe, a više  tome pročitajte klikom OVDE.

– Ja osećam da na svakom mestu pokazujem pijetet prema žrtavama. Možda me je napala što sam tražio da se obala između dve reke nazove Jasenovačkim žrtvama. Možda sam zbog toga kriv, pošto nikada nisam nipodaštavao Srebreničke žrtve, ali što se tiče Jasenovačkih nemamo nijednu ulicu, niti bilo šta u Beogradu što će da ukazuje na strašne žrtve iz Jasenovca. Možete da mislite kakva je to sramota za sve naše političare, vlasti, kakvi su to slepi poslušnici i podanici raznih iz regiona i inostranstva bili, da se nikome ne zamere. Baš ih briga za prolivenu krv naših sunarodnika. Tu sramotu otklanjamo sad, i ponosan sam što sam to predložio. Ali uvek moramo poštovati i Srebreničke i sve druge žrtve.

Podsetimo, Vesna Pešić ne prestaje sa napadima i uvredama upućenim srpskom narodu i Srbiji. Ona je za jedan bosanski medij sramno napala predsednika Srbije i pljunula na stradale Srbe.

– Predlažu da se leva obala Save u Beogradu nazove po žrtvama Jasenovca. To je sada već konstantni pokušaj da žrtvama Srebrenice pariraju žrtve Jasenovca, kako bi se „poništila“ Srebrenica. Biće teško jer se Vučić vratio na svoju staru, radikalnu poziciju i vi u Sarajevu i u BiH znate šta to znači i ne moram vam objašnjavati – rekla je Pešić.

Takođe, nedavno je na svom Tviteru nazvala Srbiju, Srbe i predsednika Srbije Aleksandra Vučića nosiocima mržnje, sukoba i ratova u našem regionu.

– Srbi, Srbija i Vučić su zlo, varvari, nosioci sukoba i mržnje, sukoba i ratova u našem regionu. Stalno buše gde god mogu da udenu sukob. Hoćemo li postati svesni toga? Vidi šta se dešava na Limanu, osveta građanima farbanjem kuća srpskom zastavom. Varvari – navela je u svojoj sramnoj objavi Vesna Pešić.

Srbi, Srbija i Vučić po njoj su zlo, varvari, nosioci sukoba i mržnje. Ona očigledno više ne može da podnese da Srbija više nije otirač i da narod voli svoju zemlju, himnu, jezik i zastavu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Toj spodobi su takvi komentari jedini način da dodje u javnost.Bolje bi bilo da je otišla do "Laze", nego što daje nazovimo izjave.Jako je žalosno što i u našoj lepoj zemlji živi srpski šljam.

    Odgovori
  2. Pa i ona je S R P K I NJ A.Žali bože diplome i škole.Ona ustvari govori o sebi samo nije svesna,a po struci ona treba da nudi svest.

    Odgovori

Ostavite komentar