Profesor Aleksandar poslao učenici sliku svojih genitalija, pa se žestoko pokajao kad je uradio i ovo

Otišao je predaleko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Profesor iz Bronksa Aleksandar Guzman (26) uhapšen je zbog nekoliko prekršaja koje je napravio prema maloletnicama, odnosno njegovim učenicama u školi u kojoj je predavao.

Aleksandar Guzman poslao je nedavno tri fotografije svojih genitalija jednoj učenici, smatrajući da je to u redu jer mu je, kako je rekao policiji, “to sama tražila”.

Ne samo što je uradio stvar zbog koje se privodi, već je otišao još dalje. Osamnaestogodišnju učenicu iz škole poljubio je nekoliko dana kasnije, predloživši joj da idu i kod njega kući.

Devojčica je prijavila profesora Guzmana roditeljima koji su potom alarmirali policiju. Na saslušanju je rekla da joj se on od prvog dana kad je došao u njujoršku školu nabacivao, kao i da joj je, kad ju je poljubio u dvorištu škole, tom prilikom zavukao ruku ispod njenih pantalona.

Što se prve, šesnaestogodišnje devojčice tiče, kojoj je Guzman slao slike svojih genitalija, ona je potvrdila da profesor nije išao dalje s njom, ali druga, dve godine starija učenica, rekla je da je bilo jasno kao dan da je Aleksandar želeo seksualni odnos s njom.

– Rekao mi je da sam prelepa i da imam savršeno telo koje bi voleo da vidi – rekla je učenica škole u Broksu u policiji.

Škola je momentalno dala otkaz Guzmanu koji je još u policiji. Kako je optužen za nekoliko krivičnih dela, ne postoje šanse da će se izvući sa uslovnom kaznom.

– Bezbednost naših učenika nam je glavni prioritet – rečeno je u ministarstvu obrazovanja države Njujork.



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar