“Orlovi” će imati jaku podršku u Lisabonu: Poznati uslovi za dolazak srpskih navijača u Portugal

Već se zna koliko srpskih navijača možemo da očekujemo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Svega par dana nas deli od meča odluke u Lisabonu, koji će odlučiti da li će Srbija ili Portugal direktno otići na Mundijal u Kataru.

Uoči meča Portugalci su poslali Fudbalskom savezu Srbije 2.944 ulaznice, koje će biti na raspolaganju našim navijačima za ovaj susret.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svako ko bude želeo da kupi kartu za ovaj meč to će moći da uradi preko sajta ticketline.rs, a cena ulaznica je 10 evra ili 1300 dinara.

Nakon plaćanja vaučera potrebno je dostaviti na e-mail: [email protected] ili putem Viber-a na broj 065/8591-597 kopiju važećeg pasoša.

Po uspešno izvršenom plaćanju kupac će dobiti od ticketline-a svoj nenumerisan vaučer na mejl kao PDF dokument.

Vaučer je samo dokaz o izvršenom plaćanju ulaznice. Vaučer postaje validan tek po dostavljanju kopije pasoša.

Pošto kupac dostavi kopiju vežećeg pasoša, ticketline će na verifikovanu e-mail adresu kupca poslati numerisanu e-ulaznicu.

Svaka ulaznica je vezana za konkretno sedište, kupovina iste nije dovoljan uslov za ulazak u Portugal u skladu sa najnovijim odlukama portugalskih vlasti i svi koji kupe kartu moraju da obrate pažnju na uslove ulaska u zemlju.

Ulazak u Portugal u odnosu na situaciju sa virusom COVID-19, strogo je regulisan propisima te države, a informacije u vezi sa uslovima pod kojima je moguće putovati možete pronaći na sajtu Ministarstva spoljnih poslova.

U međuvremenu može doći do nekih izmena u protokolu za ulazak u Portugal i vlasnicima ulaznica savetujemo da se redovno informišu o eventualnim promenama.

BONUS VIDEO:

Kladionice ne veruju u “orlove”: Portugal apsolutni favorit protiv Srbije u meču odluke!



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar