Real Madrid ne može da se meri sa Zvezdom: Bivši reprezentativac uporedio klubove za koje je igrao

"Tu svako reaguje instinktivno i sve druge stvari nekako postanu sporedne"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/ STARSPORT

Bivši napadač Crvene zvezde, Perica Ognjenović, je za TV Arenu sport govorio o svojoj uspešnoj karijeri u emisiji “Kao nekada”.

Jedna od stvari koje je istakao je da Crvenu zvezdu ne može da uporedi sa bilo kojim klubom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Klub za koji navijate od malena ne može da se meri sa nekim drugim klubom. Ne govorim ovo zbog popularnosti, već stvarno to mislim. Real je ogroman klub i veliki uspeh u karijeri, ali Zvezda je prvi veliki klub za koji sam igrao – rekao je Ognjenović, pa objasnio kako su izgledali prvi kontakti i dolazak u madridski klub.

– Postao sam reprezentativac, bio sam jako mlad i sve je to nemoguće nositi a da te malo ne poljulja, ali mislim da je to normalno. Tu svako reaguje instinktivno i sve druge stvari nekako postanu sporedne. Nije se to desilo baš tako brzo, 96. sam imao prvi kontakt sa klubom gde su oni izrazili interesovanje i posle nekog vremena sam prešao u Real.

Na pitanje kako se borio sa velikim pritiskom, Perica je odgovorio da ga je pretvorio u motivaciju.

– Pritisak sam pretvorio u motiv. Svestan si da ako hoćeš da ideš tamo, u Real, ti moraš da pokažeš da vrediš, što sam zaista pretvorio u motiv i nisam osetio toliki pritisak”, rekao je Ognjenović, pa opisao početke u Madridu.

– Od prvog dana je krenulo kako nisam želeo, povredio sam se na petom treningu. Kod Hidinka nisam dobio šansu, ne jer mi on nije dao, nego je jednostavno bilo tako zbog povrede. Čak sam i od ljudi u klubu čuo da sam bio njegova želja, a i imali smo jako dobar odnos. Kada je Del Boske došao, dobro sam trenirao i dosta sam igrao. Bilo je jako dobro dok nisam obnovio povredu. Bio je to skup bukvalno najvećih zvezda u Evropi. Ja sam bio mlad i nisam došao kao ogroman transfer, već kao neko za budućnost. Konkurencija je bila velika na svakoj poziciji i teško je bilo izboriti se čak i za malu minutažu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Arena sport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar