“Očajnu domaćicu” ujak je godinama SILOVAO: Zbog jednog JEZIVOG događaja odlučila je da progovori o svemu

Dugo je ćutala, a onda je u javnost iznela šokantne detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Teri Hačer najviše se proslavila ulogom u seriji “Očajne domaćice”, a svojevremeno je sve šokirala priznanjem da je kao devojčica bila zlostavljana od pete do devete godine svog života, a da jhe zlostavljač bio njen ujak.

Svoju tešku priču podelila je tek kada je imala 41 godinu na događaju Ujedinjenih naroda, u spomen na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bila sam uverena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe – započela je priču glumica.

Ona je tada imala samo sedam godina i nikome nije govorila šta se događa, ali je njena majka primetila da se čudno ponaša u blizini svog ujaka, pa ju je držala podalje od njega.

Foto: Youtube/Printscreen/This Morning

– Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom – istakla je ona i naglasila da je zlostavljanje trajalo sve do njene osme ili devete godine.

Mislila je da će silovanje biti tajna koju će sa sobom poneti u grob, ali do nje je došla informacija da je njen ujak Ričard Hajs Stoun optužen za zlostavljanje druge dve devojčice, od kojih je jedna u tinejdžerskim godinama zbog toga počinila samoubistvo.

Skandal oko silovanja devojčica izbio je kad je Sara Van Klimput pre samoubistva ostavila poruku u kojoj je pisalo: “Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa, pitajte Dika zašto?”.

Nadimak “Dik” policiju je doveo do Stouna, koji je bio blizak prijatelj porodice stradale devojčice. Tada je glumica napokon progovorila o svojoj prošlosti.

Ričard Hajs Stoun umro je u zatvoru za vreme služenja kazne. Osuđen je na 14 godina zatvora, a umro je odsluživši samo šest godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar