Novinarku pokušali da KIDNAPUJU, a onda se desio NEVEROVATAN preokret: Pogledajte jeziv snimak (VIDEO)

Ne zna koji je motiv napada na nju, ali je srećna što je ostala živa i zdrava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/Pablo Arango Robledo

Kolumbijska novinarka Gabrijela Kardenas obavestila je javnost na Tviteru da je bila žrtva otmice, odnosno da su pokušali da je kidnapuju kada je u ranim jutarnjim časovima u nedelju ušla u taksi u predgrađu Bogote.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Taksista je imao oko 23 godine. Rekla sam mu gde da me vozi, ali je u jednom momentu krenuo drugim putem, što mi je postalo čudno. U tom trenutku sam shvatila da me intuicija nije slagala – navela je Gabrijela, prenose tamošnji mediji.

Sudeći po snimcima sa sigurnosnih kamera, taksista je u jednom momentu zastao i svetlima signalizirao naručiocu da je pravi momenat da uradi šta god da je naumio.

U tom trenutku je novinarka je izašla iz vozila i nasrnula na napadača, a posle kratkotrajne borbe, nepoznati muškarac ju je gurnuo nasred ulice, ušao u vozilo, nakon čega su on i taksista nastavili svojim pravem.

Žena je takođe na Tviteru objavila fotografije modrica i ogrebotina koje je imala po licu, rukama, bedrima… Kaže da čoveka koji je očito želeo da je kidnapuje, nikada ranije nije videla.

– Ne znam šta su hteli da mi urade. Jedino na čemu sam zahvalna je to da sam živa i zdrava – zaključila je između ostalog Gabrijela Kardenas.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar