Goca Božinovska otkrila DETALJE iz porodične kuće u Surčinu: Evo kako se SLAŽE sa sinom i snajkom

Pevačica ne može da prestane da priča o svom unuku Zoranu, koji joj je potpuno promenio život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Goca Božinovska uživa u ulozi bake, a njen sin Mirko Šijan proslavio je svoj rođendan, te je pevačica iskoristila tu priliku da “ukrade” unuka Zorana samo za sebe.

Mirko je zajedno sa izabranicom Bojanom Rodić proslavio svoj rođendan, a slavlje je upriličeno u njihovom domu u Surčinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Sinoć smo proslavili Mirkov rođendan, kod kuće smo napravili slavlje i malo smo se počastili. Bilo je lepo i veselo. Sve je bilo, i torta i hrana, sve po protokolu. Ovo je domaćinska kuća. Ja sam u izolaciji bila sa bebom, dva, tri dana će biti sa mnom, nema niko pristupa, čuvamo unuka – rekla je Goca i otkriva koliko pomaže sinu i snaji oko naslednika:

-Oni žive svoj život, ja svoj, svako za sebe. Tako je najbolje. Ne pitam ih šta rade, uskočim da pomognem kad treba, odnosno jedva čekam da uzmem svog unuka u naručje. On je moj anđeo. Ja ga gledam po celu noć, ja ne spavam ni kad mogu da spavam.

Foto: Printscreen/Youtube

Goca je, potpuno opčinjena unukom, posvećuje mu svu pažnju i uživa dok ga hrani, a kako kaže poludi kada dođe momenat da da Mirko i Bojana moraju da ga odvedu na sprat.

-Pošto su oni slavili, on je sve vreme sa mnom, tu sam sa njim, hranim ga. Ne dam im ga ni večeras. Mali je, toliko je sladak i dobar. On se samo smeška, guče, ja sam poludela za njim, totalno sam odlepila. Nema veće sreće. Kada dođe momenat da ga nose na sprat na kupanje, ja poludim. On spava sa mnom jedan dan, duša bakina, pa vi ne znate kako sam ja lep. Crni labud bakin, ima dugu crnu kosu, pa je mio i drag. Obožavam ga. Njega svi vole, toliko smo usmereni na njega, da niko od nas ne primećuje da bilo ko drugi postoji. On je centar sveta svih nas. Jedva čekam još unučića. Daj Bože, neka dođe i petoro, izguraćemo. Garderobu imamo, kolica imamo, ma svega će biti – ispričala je pevačica, a na pitanje da li bi volela da dobije i unuku kaže:

-Pa kako imam unuče sada, ja bih volela jednu unuku da dobijem. Ja sam mislila da će sada Bojana roditi devojčicu, ali došao je bakin dečak. Bože zdravlja, doći će i devojčica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar